Actie nu!

HELP MEE, START JE EIGEN GOEDE DOELEN ACTIE!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een sponsorloop organiseert of zelfgemaakte spullen verkoopt, met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat het Kinderbrandwondenfonds van Oscare vzw nog meer kinderen met brandwonden kan helpen.

U heeft beslist om een actie te organiseren ten voordele van het Kinderbrandwondenfonds? Wilt u bijvb. een fietstocht organiseren waarbij een deel van het inschrijvingsgeld naar het Kinderbrandwondenfonds gaat, of zelfgemaakte wenskaarten verkopen, de Dodentocht stappen, of lopen voor het goede doel. We horen het bijzonder graag en hopen uiteraard dat het heel wat geld opbrengt. Laat het ons gerust weten!

Registreer jouw actie via het actie-platform Koalect en maak reclame bij jouw vrienden, collega’s en kennissen: https://oscare.koalect.com/nl-NL/campaigns (wij kunnen je hierbij helpen indien je dat wenst)

Wij kunnen op onze website en op Facebook melding maken van jullie evenement. We krijgen daarvoor graag de nodige informatie zoals de dag en uur van het evenement alsook wat het precies inhoudt. Achteraf zetten wij graag enkele fotootjes op onze Facebook-pagina. Stuur ons, indien gewenst, een aantal foto’s door in hoge resolutie en vrij van rechten. Wij behouden ons het recht voor om er enkele daarvan op onze site te plaatsen.

Indien u hierbij hulp wenst, kan u altijd contact opnemen via info@kinderbrandwondenfonds.be of via 03/640.10.80

Alvast bedankt voor je interesse en je steun aan het Kinderbrandwondenfonds.