Giften

Ook kinderen met brondwonden hebben het recht om te dromen!

Elke eurocent is welkom en zal goed besteed worden. Vanaf een bedrag van 40 euro per jaar ontvangt u, in maart van het daaropvolgend jaar, een fiscaal attest. Afhankelijk van de grootte van uw belastbaar inkomen kunt u tot 50 % van uw gift terugkrijgen van de belastingsdiensten.

Een eenmalige gift

Stortingen kunnen gedaan worden via KBC, ING en BNP PARIBAS FORTIS, op naam van vzw Oscare, met vermelding ‘gift’.

Hieronder vindt u ons rekeningnummer:

KBC IBAN : BE45 7350 2985 7089 – BIC : KREDBEBB

Een doorlopende opdracht

Met uw structurele gift steunt u maandelijks de werking van het Kinderbrandwondenfonds van Oscare, en heeft u op deze manier een impact op het leven van mensen.

U kan een doorlopende opdracht starten via online banking of door het document doorlopende opdracht ingevuld aan uw bank te bezorgen. U mag het ook naar ons opsturen, dan doen wij verder het nodige.

Gift bij een bijzondere gebeurtenis

Naar aanleiding van een huwelijk, geboorte, verjaardag, jubileum, overlijden of pensionering kan u de genodigden vragen om een bedrag te storten ten voordele van het Kinderbrandwondenfonds van Oscare (rekeningnummers, zie hoger). U beschikt daarbij over de mogelijkheid om achteraf een lijst met de namen van de milde schenkers op te vragen bij het Kinderbrandwondenfonds Oscare, indien expliciet in de mededeling vermeld. Zo kan u hen persoonlijk bedanken.