Loop de Antwerp 10 Miles & Marathon voor een goed doel

Loop je op 22 april 2018 de Antwerp 10 Miles & Marathon? Heb je naast sportieve benen ook een warm hart voor kinderen met brandwonden? Schrijf je dan hier(externe link) officiëel in om je nummer te bekomen en via deze pagina (onderaan) zodat wij op de hoogte zijn van je deelname. Je krijgt een t-shirt van het Kinderbrandwondenfonds van Oscare.


Afbeeldingsresultaat voor 10 miles


Wij zorgen voor jou

Jij zorgt voor kinderen met brandwonden, wij zorgen voor jou. Je krijgt een Kinderbrandwondenfonds loopshirt en kan je waardevolle spullen bij ons achterlaten tijdens de wedstrijd.


Laat je sponsoren

Heb je fantastisch geëngageerde vrienden en/of familie die iets minder sportief zijn? Zij kunnen jouw deelname extra in het daglicht zetten en je sponseren. Zo ondersteunen zij het Kinderbrandwondenfonds van Oscare integraal via jouw deelname!

Schrijf je in, creëer je persoonlijke sponsorpagina en deel ze met al je contacten. Zonder verplichting, zonder minimumbedrag, enkel met de kennis dat we allemaal samen een uitdaging aangaan om kinderen met brandwonden te helpen.


Hoe werkt het?

Heel simpel:

Stap 1: Schrijf je officieel in via de website van de Antwerp 10 Miles & Marathon (http://www.sport.be/antwerp10miles/2018/nl/) vergeet wel niet de code TEAM15224 te vermelden bij je inschrijving.

Stap 2: Vul onderstaand formulier in vóór 25 maart2018.

Wat mag je verwachten in ruil?

  • We verwelkomen je op onze stand.
  • Je krijgt een t-shirt van het Kinderbandwondenfonds.
  • Je kan je spullen achterlaten aan onze stand.

Stap 3: Engageer je om minimum € 80 in te zamelen voor het Kinderbrandwondenfonds van Oscare vzw. Schrijf je in, creëer je persoonlijke sponsorpagina en deel deze met al je contacten.


Laat ons weten dat je voor het Kinderbrandwondenfonds gaat deelnemen door het invullen van onderstaand formulier.