Op 27 juni waren we met onze 112 ElectroEscape aanwezig op Bengelpop.
Bieke, Walter en Albert stonden klaar om de jonge bengels te begeleiden bij het educatieve spel. Tijdens het spel leerden de kinderen op een speelse manier het belang van het noodnummer 112 en werden ze uitgedaagd met vragen over brandveiligheid.

112 ElectroEscape biedt een unieke en leerzame ervaring. Kinderen kunnen spelenderwijs hun kennis over veiligheid vergroten. Door op interactieve wijze te leren over het noodnummer 112, begrijpen ze beter hoe essentieel het is om in geval van nood snel hulp te kunnen inroepen. Daarnaast worden ze bewust gemaakt van de preventieve maatregelen die ze kunnen nemen om zichzelf en anderen te beschermen tegen brandgevaar.

De stralende gezichten van de bengels tonen aan dat educatie over veiligheid ook leuk en boeiend kan zijn. Oscare’s 112 ElectroEscape was dan ook een groot succes.


Oscare vzw nodigt alle scholen, brandweerkorpsen en organisaties met interesse in de ‘112 ElectroEscape’ uit om contact op te nemen om dit educatieve spel op hun locatie te verwelkomen. 
Samen kunnen we jongeren helpen om levensbelangrijke kennis over brandveiligheid op te doen en hen de nodige vaardigheden aan te leren om in noodsituaties snel en adequaat te handelen.

Ontdek Oscare’s begeleiding op maat.
Meer informatie Peter Van Rossum – peter.van.rossum@oscare.be – 0478654403.